HAFLA prešovská tancovačka

07.09.2015 18:15

 

PROGRAM:

TANEČNĚ SEMINÁRE
16:00 - 17:00 brušné tance pre verejnosť s Miškou
17:15 - 18:15 havajské tance pre verejnosť s Dankou

HAFLA
19:00 - 22:00 Prezentácia tanečníčok a skupín

AFTER PARTY
22:00 - zzzzz. Čo tak exotic disco?



INFO:

TANEČNÉ SEMINÁRE - ochutnávka exotických tancov s úžasnými prešovskými lektorkami. Naučte sa základné pohyby a kroky havajských alebo brušných tancov. Hneď v daný večer ich budete môcť využiť na tanečnej diskotéke v rytme arabica/pacifica. V tanečných seminároch budeš môcť pokračovať ďalej a to v pravidelných kurzoch už od septembra! Seminár je presne šitý na mieru - ak si začiatočníčka v tancovaní, ak si pokročilá a chceš si rozšíriť obzory, ak si nadšenkyňa pre tanec alebo si iba zvedavá. PRÍĎ. Cena za 1 kurz je 3 eurá. Pri kúpe 2 seminárov je cena 5 eur. To si proste nemôžeš nechať újsť!

HAFLA - Tancuješ? Chceš ukázať čo vieš? Teraz máš šancu!
Hafla v preklade znamená tancovačka a tanečníčky prostredníctvom nej zdieľajú svoje skúsenosti, trendy v tancoch, kostýmoch, štýloch a hlavne tancujú. Počas večera budeš môcť vystupovať pred publikom v príjemnom prostredí a spoludotvoriť nezabudnuteľnú atmosféru. Tancuješ brušné tance, tribal, flamenco, bolywood, indiu, havajské či iné pacifické tance? Solo, duo, skupina? Hafla je potom presne pre Teba. Stiahni si formulár, vyplň a pošli na mail: nataly.tribal@gmail.com aaaa .... vidíme sa na Hafle :)
STIAHNI PRIHLÁŠKU TU
https://nataly-tribal.webnode.sk/news/hafla-2015-formular/

AFTER PARTY - skús niečo originálne a zatancuj si na diskotéke v rytme orientu a pacifiku. NO LIMITS !!! Nie sú tu žiadne pravidlá ani obmedzenia, iba tanec a TY! Tak sa príď s nami vyšaliť do nemoty a zober aj kamošku :)

CHCEM ÍSŤ AKO DIVÁK - Necítiš sa ešte na vystupovanie a ani na seminár a napriek tomu chceš prísť? Tak to nesmieš chýbať na hafle a afterparty. PRÍĎ a nahlas podporuj a tlieskaj, kým my budeme tancovať. Vstupné je dobrovoľné.

Tak sa teda na vás všetkých tešíme :)